Vitalitás, egészség és jólét

Az egészség nem egyetlen tett, hanem szokásaink összessége. Azzá válunk, amit rendszeresen teszünk.

Jogi nyilatkozat


Független MDC-leányvállalat – ID# 4065212
Ez a webhely egy független MDC/Hempworx leányvállalat tulajdona, és a MyDailyChoice Inc. nem támogatja. Az ezen a weboldalon kifejtett minden véleményt az egyéni partner biztosítja, és az ő felelőssége. Ezeket nem szabad úgy értelmezni, hogy azok a MyDailyChoice Inc. véleményét képviselik.
Ez a webhely egy független MDC/Hempworx leányvállalat tulajdona, és a MyDailyChoice Inc. nem támogatja. Az ezen a webhelyen kifejtett bármely véleményt az adott leányvállalat alkotja, és az ő felelőssége, és nem értelmezhető a MyDailyChoice Inc. véleményének megjelenítéseként.
Jogi nyilatkozat
FDA felelősség kizárása
Ezeket a kijelentéseket az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság nem értékelte. Ezek a termékek nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.
Az oldal tulajdonosa nem vállal felelősséget a termékek helytelen használatáért és öndiagnózisáért és/vagy kezeléséért. Termékeinket nem szabad összetéveszteni a vényköteles gyógyszerekkel, és nem használhatók orvosilag felügyelt terápia helyettesítésére. Ha gyanítja, hogy bármilyen klinikai hiányossága van, forduljon engedéllyel rendelkező, szakképzett orvoshoz. Legalább 18 évesnek kell lennie ahhoz, hogy meglátogassa weboldalunkat és vásárolhasson termékeket. /span>Nem teszünk semmilyen egészségügyi állítást termékeinkkel kapcsolatban. Mielőtt bármelyik termékünket bevenné, erősen ajánlott, hogy konzultáljon orvosával vagy egészségügyi szakemberével. Különösen fontos azoknak, akik: terhesek, krónikus betegek, idősek, 18 év alattiak, vényköteles vagy vény nélkül kapható gyógyszereket szed. A weboldalunkon található információk egyike sem vásárlásra való ösztönzés, és nem értelmezhető orvosi tanácsként vagy tanácsként. A webhely tulajdonosa nem utal arra, hogy termékeinket bármilyen okból – kivéve az általános egészség és jólét javítása érdekében – használjuk.
Jövedelemre vonatkozó felelősség kizárása A MyDailyChoice/HempWorx lehetőségből származó bevételekre nincs garancia. Az egyes leányvállalatok sikere vagy kudarca, akárcsak minden más üzletben, az egyes leányvállalatok képességeitől és személyes erőfeszítéseitől függ. A független leányvállalatok kereseti szintjei példák, és nem tekinthetők tipikusnak vagy átlagosnak. A jövedelemszint elérése az egyén leányvállalatainak üzleti készségeitől, személyes ambícióitól, idejétől, elkötelezettségétől, aktivitásától és demográfiai tényezőitől függ.
Nincs garancia a MyDailyChoice / HempWorx Opportunity bevételére vonatkozóan. Minden partner sikere vagy kudarca, mint minden más üzletben, az egyes tagok készségeitől és személyes elkötelezettségétől függ. A független leányvállalatok jövedelmi szintjei példák, és nem tekinthetők tipikusnak vagy átlagosnak. A jövedelemszintű eredmények az egyén társult készségeitől, a személyes ambícióktól, az időtől, az elkötelezettségtől, az aktivitástól és a demográfiai jellemzőktől függenek.

Német Andrea, MDC Afiiliate partner, ID 4065212